Trening i ferien

Trening i ferien med hoppetau
Hjem » Treningsinspirasjon » Trening i ferien

Trening med hoppetau kan gjøres hvor som helst

Det at man er på ferie eller på reise er egentlig ikke en grunn til å slutte å trene. Men det er en fin anledning til å trene litt alternativt! Hoppetau er på mange måter den perfekte treningen nå i sommerferien.

Hoppetau tar liten plass

Å pakke et hoppetau i bagen eller kofferten tar nesten ikke plass. Selv om du bare har håndbagasje er det lett å pakke med, uansett om du skal reise kort eller langt.

Selve treningen krever heller ikke mye plass, bare et par kvadratmeter med gulvplass og høyt nok under taket.

Langt mer effektivt enn å pakke med seg en sykkel eller styrketreningsutstyr!

En liten investering

Har du ikke et hoppetau allerede, er det uansett en ganske liten investering. For prisen av en handletur på matbutikken får du et treningsverktøy du kan ha med deg hver gang du er på reise.

Trening for hele familien

Hoppetau er ikke bare for barn, og heller ikke bare for den treningsnarkomane. Det er gøy for hele familien! Man kan lett tilpasse det til sitt nivå, og det er hyggelig og moro å hoppe sammen.

Pass bare på at alle har hvert sitt hoppetau så det ikke blir kamp om utstyret! Da får alle også hoppet med et tau som er passe langt.

Finn et hoppetau i nettbutikken

Utendørs trening i sola

Utendørs trening i sommerferien med hoppetau

Tren utendørs i sommerferien med hoppetau! Finn deg en egnet plass og kos deg i sola.

Så lenge det ikke blåser for mye, er hoppetautrening ute et supert avbrekk mellom soling og bading. Ta med deg tauet ut og få sol på kroppen samtidig som du trener!

Andre steder du kan trene med hoppetau

  • På båten – om du har litt gulvplass
  • På hotell
  • På hytta
  • På brygga
  • Ved bobilen eller campingvogna
  • På norgesferie
  • På ferie i utlandet

Med hoppetauet tilgjengelig trenger du ikke tenke på å dra et sted for å trene. Bare gjør det der du er, eller rett utenfor!

Ikke bare til hopping

Hoppetauet er ikke bare for å hoppe med. Det er også et fint verktøy for å tøye skuldre og ben!

Sosial trening

Det er lett å komme i kontakt med andre når du hopper tau – hvis det er noe du er interessert i. Ta med deg hoppetauet til den lokale parken, lekeplassen eller et annet sted folk samles. Kanskje du skal ta med et ekstra tau i tilfelle noen andre vil prøve?

Kombiner kondisjonstrening med styrke

Med hoppetau får du effektiv intervalltrening, kondistrening og lek. Hvorfor ikke legge opp en sirkel med styrketrening innimellom? Kroppsvektsøvelser som push ups og planken, eller legg treningen til den lokale tufteparken for en skikkelig treningsøkt med styrke og kondisjon.


Få nye innlegg i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet fra Jumprope.no og få de nye innleggene i innboksen din!

Kjartan Bjørkvold