Personlig trening

Hoppetautrening i Oslo med PT

Personlig trening med hoppetau
Personlig trening med hoppetau. Foto: Kroghx.com

Lær å hoppe tau med personlig trener! Eller ta hoppetautreningen til neste nivå! Jeg tar imot elever i Oslo.

Ta kontakt for å avtale time

  ” Takket være Kjartan har jeg lært å hoppe tau. Faktisk tok det bare en dag med trening sammen! Etter et par økter hoppet jeg tau nesten uten feil.

  Fabio Fabietti

  Om meg

  Pris for personlig trening

  PakkePris per time
  Enkelttime (1-4 timer)1000 kr.
  Liten pakke (5-9 timer)900 kr.
  Stor pakke (10 timer eller mer)800 kr.
  Pakkepriser forutsetter at du betaler for pakken i forkant. Du kan bruke timene over en periode på 12 måneder.

  Trening i Oslo – lær å hoppe tau

  Det kan være vanskelig å komme i gang med hoppetautrening. Lær å hoppe tau, fra helt grunnleggende teknikker til mer avanserte variasjoner du kan legge inn når du hopper tau.

  Etter hvert som de grunnleggende teknikkene er på plass, kan vi begynne å jobbe med programmering av økter med personlig oppfølging for best mulig effekt av hoppetautreningen for å nå dine mål.

  Enten du driver med idrett og trenger en effektiv intervalløkt eller du trener for helse og bedret kroppsammensetning, kan jeg sette opp et opplegg som passer for deg.

  Kom i gang med hoppetautrening

  For å komme i gang trenger vi 2-5 økter med teknikktrening slik at begevelsene sitter og du blir komfortabel med å hoppe tau uten å gjøre for mange feil.

  Etter dette kan vi vurdere om du vil bevege deg over på mer avanserte teknikker, trene spesifikt med PT for å oppnå dine treningsmål, eller om du vil gå videre og trene på egen hånd.

  Oslo eller online coaching

  Jeg bor i Oslo og tar imot elever i Oslo. Bor du lengre unna, kan vi også ta online treningsøkter med digital instruksjon.

  Styrketrening, boksetrening og annet

  Har du lyst til å kombinere hoppetau med annen type trening, er jeg også spesialisert personlig trener innen styrketrening. I tillegg har jeg erfaring som bokseinstruktør.

  Jeg kan sette opp en effektiv og morsom treningsøkt eller treningsplan for deg som bruker alle disse elementene.